Integrera med Flex HRM

• För att kunna lägga till Integrationen med Flex måste du ha administratörbehörighet .

• Navigera till Inställningar -> Integreringar under Huvudinställningar
    • Klicka på Connect under Flex HRM

Ange ert login till Flex:

Screenshot 2024-05-20 at 09.42.35.png

Det är en god ide att skapa ett konto att använda enbart för API:et

Subdomän: Kolla URL:en där du loggar in på flex. Den bör se ut ungefär såhär  https://qurant.flexhosting.se
    Det du anger då är qurant, dvs det som står direkt efter https://
    Instans ID: När du är inloggat i Flex, längst nere i högar hörnet hittar du ert ID nummer. Det ska vara ett fyrsiffrigt nummer
    Användarnamn: Användarnamnet på det kontot som ska använda API:et

Viktigt: Den profil du loggar in med måste ha behörigheten HRM Api i Flex.

-> Klicka spara.

Efter en lyckat koppling så dyker en valruta upp om ni har fler företag i Flex. Välj företag eller låt den vara tom för att välja alla.

-> Navigera till medarbetare
    -> Visa alla

Nu ska du se en knapp som heter Synka medarbetare. Klicka på den för att importera/uppdatera/ta bort bort medarbetare

Screenshot 2024-05-20 at 09.58.13.png