Hur laddar jag upp mitt sjukintyg?

1. Gå till portal.qurant.se/login och logga in i Portalen

2. Under Mitt konto klicka på Min Frånvaro

3. Gå till aktuell frånvaro där hittas rader för att hantera Sjukintyg

4. Sjukintyg kan för vissa visas under Mitt konto>Frånvaro>Sjukintyg>Mina sjukintyg

5. Klicka på Ladda upp/Uppdatera

6. Välj Datum och Frånvaronivå för sjukintyg

7. Klicka på Klicka för att välja läkarintyg - Välj sjukintyg att ladda upp i din utforskare

8. Klicka på Spara ändringar för att ladda upp ditt sjukintyg

9. Hittar du ingen rad för sjukintyg eller har andra problem att ladda upp sjukintyg kontaktar du din närmaste chef på ditt företag eller vår support 08-522 505 10 Val 1 alt support@qurant.se