Ändra behörighet på en medarbetare

• Det finns tre tillgängliga behörigheter i Qurant:

• Företagsadmin
      Tillgång till hela företagets statistik och medarbetarinformation
    • Gruppadmin
      Tillgång till sin tilldelade grupps statistik och medarbetarinformation
    • Medarbetare
      Endast tillgång till sin egen statistik och medarbetarinformation

Företagsadmin kan ändra en medarbetares behörighet till Gruppadmin eller Företagsadmin:

1. Logga in som administratör

2. Gå in på den aktuella medarbetarens profil från Dashboard eller under Medarbetare

3. Klicka på Uppdatera medarbetare till vänster

4. Längst ner under Kontaktinställningar klickar du i rutan och väljer vilken användarroll du önskar lägga till på medarbetaren. För att ångra/ta bort trycker du bara på krysset

5. Klicka på Spara och medarbetaren kan nu logga in med ny användarroll