Bjuda in medarbetare/skicka länk

• Om medarbetaren inte redan är inlagd i Qurant, följ istället instruktioner under Lägga upp en ny medarbetare

1. Logga in som administratör

2. Tryck på Medarbetare och sedan på skicka inbjudningar längst upp till höger

3. Här kan du söka på specifika medarbetare, klicka i en och en på vänster sida om namnet eller välja alla genom att trycka på välj alla längst upp till höger på sidan

4. När du valt vilken eller vilka medarbetare du önskar bjuda in, klicka på skicka inbjudan