Glömt ditt lösenord?

1. Gå in på portal.qurant.se och klicka på Återställ lösenord precis under logga in knappen

2. Fyll i din e-postadress eller ditt mobilnummer och klicka på skicka

3. Om du uppgett ditt mobilnummer får du en verifieringskod skickad som ett sms till dig som du uppger på sidan tillsammans med nytt lösenord

4. Om du uppgett din e-postadress får du ett e-post med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord