Ändra en felaktig frånvaro

• Om en medarbetare har glömt friskanmäla sig i tid eller att ni av annan orsak behöver ändra sjukfrånvarotiden så kan en administratör göra det.

• Observera att en administratör inte kan ändra frånvaroorsak då konfidentiell information kan gå förlorad. För hjälp med att ändra frånvaroorsak, maila support@qurant.se
    1. Logga in som administratör

2. Gå in på den aktuella medarbetarens profil från Dashboard eller under Medarbetare

3. Under personens namn klickar du på fliken visa frånvaro

4. Tryck på kugghjulet till höger om den frånvaro du vill ändra och sedan på Redigera

5. Här kan du ändra frånvaronivå i %, från datum/tid, sista sjukdag, dag tillbaka samt telefonnummer till medarbetare

6. Tryck uppdatera journal för att spara, stäng för att avbryta