Boka förstadagsintyg - Capio Go

• Första sjukdagen ska du i anslutning till att du sjukanmäler dig boka ett videomöte med Capio Go. Hos Capio Go kan du boka tid måndag-söndag kl. 08:00-22:00. Efter videomötet kommer du att få ett sms med en länk där du loggar in med BankID för att hämta ditt intyg som du ska ladda upp i portalen.

Så här gör du:

1. Gå in på länken https://capio.se/capio-go/forstadagsintyg eller klicka på Tidsbokning Förstadagsintyg (capio.se) för att boka din tid för ett videobesök med läkare
    2. Följ instruktionerna för att boka ditt videomöte. När du bokar din tid samtycker och godkänner du till att Capio Go skickar med en länk till videomöte
    3. Inför ditt möte kommer du att få ett sms om att Capio Go vill komma i kontakt med dig. Klicka på länken i sms:et och logga in med BankID för att starta ditt videomöte
    4. Efter videomötet kommer du att få ytterligare ett sms med en länk där du loggar in med BankID för att hämta ditt intyg som du laddar ner för att ladda upp det i Portalen

Du behöver ha en smartphone, surfplatta eller dator med internetuppkoppling och BankID. Använder du dator behöver du ha en fungerande webbkamera, högtalare och mikrofon alternativt headset.

Om du behöver hjälp kontakta Capio Gos kundtjänst tfn 010-202 34 10, måndag-fredag 8.00-17.00 eller via mail capiogo@capio.se

Om intyg från Capio Go uteblir betraktas din frånvaro som olovlig och du kommer få löneavdrag för den frånvaro där du saknar sjukintyg.